Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

img

Ska jag köpa en laptop eller en stationär dator? Hur stor hårddisk behöver jag? Vad är Wifi? Frågorna är många. Jagi reder ut begreppen och hjälper dej att välja rätt dator!

img

Många har säkert varit bekanta med att ens dator är blixtsnabb när man precis har köpt den och sedan gradvis blivit långsammare med åren tills man tappar tålamodet när internet ska ladda. Då finns det några olika sätt att gå tillväga för att lösa just detta.

img

Ett snabbt och stabilt WiFi med bra räckvidd är hjärtat i ett smart hem. De flesta har givit sin router och det WiFi den skapar alldeles för lite kärlek.

img

Hittar din dator inte skrivaren eller blir det bara blanka utskrifter. Oavsett vilket fel det är så löser vi det i de flesta fall med fjärrhjälp.

img

Ett långsamt eller till och med icke fungerande internet kan vara både frustrerande och irriterande. Om man inte är van vid att arbeta med teknik och internet kan problemen till synes uppstå helt utan anledning.

img

Man vet aldrig när något oförutsett inträffar. I ett sådant läge kan en ordentlig backuplösning på familjens datorer vara ett bra skydd.

Back to top